Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Annie - 24 januari 2011 16:32

Ibland känns det som om tiden hoppar fram i block. Nyss var det fredag och jag tänkte åh vad skönt. Sen vips så var det måndag.

I lördags jobbade jag, var meningen att dom skulle åka och jaga men det var fruset så det blev inte av. Jobbade ändå för mamman gillar inte att ändra sig, har hon sagt att jag ska jobba så ska jag  jobba. Fixade stallet, gjorde lunch och spelade tusen spel med den lilla flickan. En helt okej dag, lite dryg kanske.

Igår åkte familjen för att kolla på en Point to Point, pappan var där som läkare, på vägen så släppte dom mig vid bussen. Fick vänta nästan 2 timmar på bussen eftersom dom går så dåligt på söndagar men det var inte så farligt. Gick in på puben och drack varm choklad och läste min bok.

I Exeter träffade jag Emma och Karro, det var jätte skoj som alltid! Vi gick runt och shoppade och åt underbar lunch på en väldigt engelsk och väldigt mysig pub. Jag hade inte min kamera med mig, orkar aldrig dra på min enorma så jag har inga bilder men kan kanske låna av Emma eller Karro.

När jag kom hem kände jag mig alldeles låg och murrig så jag sa godnatt till familjen vid typ halv 7 och tog ett låååååångt bad och tittade på massor av Bones och åt kakor. Det var skönt och behövdes nog för idag mår jag bra.

Ikväll ska jag vara barnvakt, föräldrarnas bröllopsdag, vilket konstigt nog ska bli skönt för då kan jag sitta här nere och skypa hur länge jag vill.

Det har varit ganska varmt idag och jag såg några rosa knoppar på en buske. Hel konstigt. Det är ju bara januari! Inte är det vår ännu...


     

I England verkar det gå fort, så här ser det ut nu men för knappt en månad sen såg det ut så här:

Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards