Direktlänk till inlägg 16 januari 2011

Underbar helg!

Av Annie - 16 januari 2011 21:13

I fredags åkte jag till Karro som bor utanför Taunton för att spendera helgen med henne och Emma, Karros värdfamilj har varit bortresta så vi hade hela huset för oss själva. Det var helt sjukt skönt att kunna slappna av!

Huset var fint, typiskt engelskt småstadshus, helt och rent. Värme hade dom också, även om jag har vant mig nu så jag fryser inte lika mycket längre.

I fredags var vi uppe till 4 och pratade om allt mellan himmel och jord, jätte härligt att prata svenska!

Lördagsmorgonen blev rätt lång men sen åkte vi in till Taunton och gick i affärer, köpte en klänning och en t-shirt. Vi köpte fryst pizza när vi skulle åka hem så det åt vi medan vi kollade på Karate kid, bra film och god pizza. Sen pratade vi ännu mer och kollade på bilder och youtubeklipp. Gick och la oss lite tidigare men sov desto längre. 20 i 1 gick vi in och åt frukost, kollade lite på film och sen var det dags för mig att åka hem. Det har varit fullkomligt underbart och det behövdes verkligen för oss alla. Man får lite hopp när man pratar med andra i samma situation.


Skulle ta in hästarna när jag kom hem men det visade sig att stallet inte var gjort alls så jag fick göra allt ihop, blir lite irriterad på sådant. Nu sitter jag och väntar på att få prata med mamma på skype innan jag ska bada.

 
 
Ingen bild

conni

16 januari 2011 22:15

hej annie! nu har jag hittat din blogg, mohaha ;)
vad härligt med helgen och vänner som inte är konstiga engelsmän!
här hemma är det bara is och massor av vatten så jag är faktiskt lite avundsjuk på er lera.. men jag antar att det inte är så trevligt när man är i det ^^ men vad som helst som går att rida i uppskattas från min sida!!
visst är det i mars du kommer hem va? Det är inte långt kvar!
ha det bra, stora kramar från din nya stalker, conni!:D

Annie

17 januari 2011 15:00

Kalas Conni :D då har jag iaf en läsare.
Engelsmän är så sjukt underliga så det finns inte, dom måste ursprungligen komma ifrån mars eller ngt liknande.
Jag förstår att du är trött på snö och is, det är helt galet hur mkt snö det kommer i skåne, trodde vi var säkra i södra delen av landet men icke.
Slutet av mars kommer jag hem, kan knappt vänta! Så jävla skönt!
Kram

 
Ingen bild

Malin

16 januari 2011 22:29

Låter som en toppenhelg! :) Saknar dig, längtar till vi kan ses <3

 
Ingen bild

conni

17 januari 2011 22:30

härligt, då är det ju inte långt kvar annie!! trodde också man slapp snö här men tydligen inte ^^ men nu smälter det så nu är vår by översvämmad istället! :D kan det bli bättre?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annie - 14 februari 2012 23:23

Det finns hopp för mänskligheten!

Av Annie - 12 februari 2012 21:09

Här kommer ett väldigt oinspirerande inlägg, mest bara så att ni är förberedda.   Jag är trött. Så galet otroligt trött. Inte bara för att jag var på kalajs igår och kom i säng(soffa) efter 4 utan också för att det känns som om jag står och sta...

Av Annie - 2 februari 2012 18:42


Förtjänar faktiskt en klapp på axeln idag, har städat lägenheten och diskat ett berg av disk och är mitt i pluggandet. Läser en massa shortstories och analyserar dem, de är lite konstiga men det hör väl till när det är shortstories.   För tillfäl...

Av Annie - 1 februari 2012 21:00


Inga mer seminarier/föreläsningar fören på måndag, jippie! Dock kommer jag ha fullt upp med skolgrejer ändå hela helgen...   Alex och jag kom precis hem ifrån ett litet besök hos hans mamma, det är alltid trevligt att komma ut i skogen en stund. ...

Av Annie - 31 januari 2012 22:20

När jag låg i badet och läste om hur man bör skriva uppsatser började det klia i fingrarna efter att skriva precis som jag vill, utan regler och för min egen skull. Så här är jag. Det var ruskigt länge sedan jag ens tänkte på bloggen, än mindre skrev...

Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards