Alla inlägg under januari 2011

Av Annie - 13 januari 2011 22:32

Nu har det hänt en hel massa, både roligt och tråkigt. Vår hund, hemma i Sverige, blev jätte sjuk i måndags kväll och avlivades i tisdags så just nu är det rätt deppigt. Vi har haft henne i 11 år så det är tungt.

Något roligt som har hänt är att jag har träffat Naomi som bor på samma gata som jag, nästa hus till och med. Hon är jätte trevlig och vi pratade en hel massa alldeles för länge igår så nu är jag jätte trött.

En annan rolig sak är att jag har varit i Exeter idag, strosat runt i affärer och ätit gott. Det är så skönt att vara helt fri att göra precis vad jag vill. Kan slappna av helt då.

Det är skitväder så vi vadar i lera upp till knäna, mindre roligt.

Imorgon åker jag till Karro på kvällen och stannar där hela helgen. Ännu mer frihet som kommer vara sjukt skön!


Måste försöka prata med mamman om att jag behöver mer att äta till lunch, macka är det som jag lever på för tillfället, har börjat få huvudvärk och känna mig jätte matt. Är ingen expert på kost och sånt men det känns ju rätt självklart att när största delen av ens kost består av bröd, pasta, ris och potatis så missar man en del näringsämnen. Fast jag har faktiskt lärt mig äta broccoli, om jag bara tar väldigt lite så går det ner. Kål med för den delen. Men protein kan behövas...

Kroppen börjar väl inte äta på hjärnans protein fören man är helt utmärglad? Hoppas inte det...

Av Annie - 10 januari 2011 22:11

Jesus i havet vad jag är trött!

Dagen började bra med inte alltför mycket att göra. Fixade stallet och hästarna, bar in ved och tvättade lite.

När jag var ledig så läste jag och kollade på mina kära hemmafruar, det var skönt att sitta under mitt varma täcke när regnet öste ner utanför.


När kvällspasset började gick allt sakteliga utför.

Lagade mat, mamman åkte till sin körgrej så jag var ensam med barnen. Dom var helt vidriga! Vägrade lyssna och bara gjorde tvärtemot allt jag sa. Blev helt vansinnig och exploderade på dom och efter det höll de sig i skinnet. Jag hatar när dom inte lyder fast man ber om någonting hundra gånger.

Efter många om och men så var den lilla i säng och jag skulle gå och hämta in en häst eftersom mamman tyckte han frös.

Fick gå hela vägen ner till vägen, det är låååångt, i kolmörker och spöregn. När jag väl kom till grinden kunde jag inte ens se hästarna så jag fick gå genom hela hagen för att leta reda på dom och tillslut få fatt i Robin, gå hela hagen ner igen och så upp på vägen igen.

Sen när jag kommer in upptäcker jag att det är stopp i toan här nere igen. Så nu har vi en toalett på 6 personer. Helt underbart!

Jag går och lägger mig.

Av Annie - 9 januari 2011 21:01

Dagen idag har varit en fin dag, idag. Vilken underbar dag vi har idag idag idag.

Det där var Grotesco för er som inte visste.

Åkte till Exeter imorse och vandrade till Starbucks, satte mig och tog en varm choklad och en kaka. Läste min bok och väntade på Honza.

När han kom så satt vi kvar en stund och bubblade om vad vi gjort hemma under jul. Sen gick vi till bion och köpte biljett och popcorn, fastän jag bad om saltade så fick jag typ hälften sockrade så det var inte så där jätte gott. Vilken jubelidiot kom på att man ska hälla socker på popcorn? Det är ju fullkomligt vidrigt!

Filmen var dock bra, troligtvis den bästa hitills eftersom jag inte blev irriterad över saker som dom gjort fel vilket jag har blivit i stort sett alla de andra filmerna. Harry Potter-nörd som jag är.

Efter filmen gick vi och åt på Starbucks och sen vandrade vi runt lite innan det var dags att åka hem.

Så det har varit en bra dag och jag hoppas jag kan fortsätta vara glad resten av kvällen. Har lite choklad kvar så det ska nog gå bra.


Dags för bad och bokmys!

Av Annie - 8 januari 2011 22:11

Sitter i soffan och njuter av lugn och ro. Familjen är borta på middag och jag valde att stanna hemma, det känns alltid lite konstigt att vara med när dom träffar folk som jag inte känner och inte har något direkt gemensamt med.

Har tittat på tv och brett ut mig i soffan hela kvällen, hade en lyxmåltid bestående av pommes och fiskpinnar. Tro det eller ej men det var utsökt.


Idag hade jag sovmorgon till halv 9 och sen passade jag den lilla flickan, den stora flickan med en stund men henne behöver man inte direkt passa.

Dom var faktiskt riktigt hjälpsamma och vi fixade stallet och marsvinen och dom städade upp på sina rum utan allt för mkt tjat.

När alla jobb var klara och den stora flickan hade åkt till sitt kalas spelade vi en massa spel och lekte lite allt möjligt.

Imorgon blir det bio, antingen med mig själv eller med Honza, han har inte svarat ännu.

Det ska bli sjukt skönt att hitta på ngt och få ha kul. Det kan bli ganska instängt här ute i buschen.

  

Innan jul var det rätt kallt och frostigt

Av Annie - 7 januari 2011 21:57

Nu är jag tillbaka i England efter min julledighet i Sverige.

Hade det tufft på slutet, hence no writing.

Men nu känns det bättre, down hill from här så att säga. 3 månader kvar och jag försöker dela upp tiden i små etapper, nu ska jag stå ut till söndag då jag ska gå på bio och se Harry Potter. Efter det så är det till tisdag då jag ska simma.

Försöker hitta alla små ljuspunkter jag kan för att få tiden att gå fortare tills jag får komma hem på riktigt och börja mitt riktiga liv. Det här ser jag som ett stopp på vägen för att lära mig något om livet innan det verkligen börjar på riktigt.

Längtar som en galning till skolan, jag vet att det låter sjukt men tanken på läxor får mig att le. Dock har Sandra talat om för mig att lärarutbildningen kommer bli 6årig fr.o.m hösten om man vill bli gymnasielärare. Jippie, eller ngt..

Och så måste jag välja ett extra ämne förutom engelskan. Hemkunskap hade ju suttit fint förutom att man inte har hemkunskap på gymnasiet... eller slöjd för den delen.

Kanske lika bra, tänk så tjock man skulle bli om man bakade dagarna i ända eller vad mycket fula tygdjur man skulle bli tvungen att sy.

Men usch för att ha ett seriöst ämne till...


Just nu pratar jag med pappa och sen ska jag bada och nana. Blir nog lite bok och Desperate Housewives innan jag somnar.

Imorgon ska jag passa den minsta flickan medan dom andra jagar.

Nattinatti

Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards