Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Annie - 21 mars 2011 17:10

Jag fullkomligt älskade det programmet när det gick! Vi tittade alltid på det och Äntligen hemma i köket när vi åt kvällsmat.

Nu är jag ju inte helt packad och klar men allt som kan packas just nu är packat. Det är lite som ska tvättas och så klart så har jag ju lite som jag använder, kan ju inte traska runt naken heller.


Igår var jag i Exeter och sa hej då till Karro och Emma, sorgligt men vi hade en bra dag. Kollade på Turtles tale; Sammys adventure i 3D. Den var helt okej men 3Dn var inte jätte bra gjord så man fick nästan lite ont i ögonen.

Vi åt på Mc Donalds (det heter mAc och inte mEc) och kollade lite i affärer.

Känns konstigt att inte Emma och Karro kommer vara de jag flyr till på helgen längre, kommer nog inte behöva fly när jag kommer hem men ändå. Vi måste verkligen hålla kontakten! Den gnälliga svenska Au Pair-trion. Norr, mitten och söder. Umeå, Karlstad och Skåne. Tur att vi förstår varandra trots dialektala skillnader.


Idag har jag ridit Doyle och lett Robin, vi travade runt i hagen i typ en timme. Mamman sa att han hade varit jobbig när dom jagade så jag försökte jobba bort hans handhängande och på slutet blev det bra. Skulle tömkört Charles men jag orkade verkligen inte stå där och glo så jag red honom med. Han var jätte stel så vi hade yoga. Gick hyfsat men det är som att styra runt ett skepp. Ett stort tungt odresserat skepp. Tur att han är söt.

Skulle slänga in fish n' chips i ungnen men vi hade inga pommes så det fick bli bakad potatis istället. All mat är i stort sett slut, handla någon?

De stora barnen ska på ridlektion i kväll så det blir stressigt som tusan, måste verkligen få tid till att stryka med...


 

Svårt att se hur stor han är men han är stooooor

Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards