Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Annie - 23 mars 2011 16:49

Igår tvättade jag och mamman stallet, det tog huuur lång tid som helst. Hann precis slänga i mig lite snabb lunch innan det var dags att åka och hämta den lilla flickan och på vägen posta mitt paket. 7 kg vägde det. Räddade förhoppningsvis mig från övervikt på planet. Köpte lite choklad när jag ändå var där inne och muppade, förtjänade faktiskt det så som jag slet. Och stank. Fy fasen vad vi luktade äckligt, smutsen letade sig in överallt och det är kanske onödigt att tillägga att jag tog ett långt bad på kvällen.

Mamman släppte mig och den lilla flickan här hemma så vi lagade mat, macaroni and cheese, fixade hästarna, lekte skola, spelade schack, gjorde matteläxa, badade och läste godnatt saga. Jobbade till kvart i 8 från klockan 7 med undantag för den stunden i bilen.

Idag har mamman varit iväg så jag har motionerat alla hästarna själv, travade Doyle och Robin 40min i hagen. Gick in och bytte par och travade Charles och Rebel i 40min. Sen tömkörde jag Peter Rabbit en liten stund men han bara höll på och kastade med huvudet så jag orkade inte traggla.

Så idag har jag alltså travat i över en timme, mestadels nedsutten trav så mina magmuskler har fått sig en omgång. Kunde dom behöva. Bara jag får bort kakfluffet som lagt sig på magen så är jag fit for beach 2011. Är kanske ett tag till dess men det gäller att vara ute i god tid. Att inte ha tillgång till Poundland och Maryland-kakor i storförpackning för 1pund kommer nog hjälpa en del.


Tvättar det sista nu och sen ska det ner i väskan sen är allt klart. Jag kan inte fatta att jag åker hem på fredag.

Idag är sista hela arbetsdagen eftersom det är Exeter imorgon och sista Creative writing lektionen. Ledsamt att jag aldrig mer kommer åka till Exeter, det är verkligen en fin stad med både gammalt och nytt. Får kanske åka hit och sätta mig på Starbucks någon gång i framtiden.


 

Primark kommer jag med sakna, billigt och oftast fint. Älskar deras koftor, jätte mjukt tyg och super sköna.

Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards