Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Annie - 25 februari 2011 21:47

Är det bara jag som vet vem Mörkemasse är? Mamma säger alltid att han kanske kommer och tar en. Det var något hennes faster skrämde henne med när hon var liten och varit stygg.

Mörkt som i graven är det här ute på vischan. Önskar att Emma och Karro skyndar sig hit, det är ganska läskigt här ensam. Ingen hund har vi ju heller... Är så van att man inte behöver oroa sig för hunden skäller om det kommer någon men nu sitter jag här själv i ett hus med 5 ytterdörrar av vilka samtliga skulle vara väldigt lätta att öppna utan nyckel.

Emma, Karro Skynda er!!!!

Av Annie - 25 februari 2011 15:55

Nu när jag sitter här och kränger choklad för glatta livet så känner jag ett behov av att berätta om förra fredagen då jag var något mera nyttig och svettades floder på häst ryggen.

Jag, mamman och den stora flickan åkte till en terrängbana här i närheten och hoppade och hade en skitbra dag.

Har aldrig hoppat fasta hinder innan, fallna träd i skogen räknas inte, blev possitivt överraskad över mitt mod faktiskt. En annan positiv men inte fullt så överraskande sak var att Charles var ne stjärna! Önskar att jag hade kunnat ta bilder men det var lite svårt från hästryggen. Så jag får visa med googlebilder, så bilderna är alltså inte helt korrekta men ändå...

  


Denna typen av hinder var nästan de läskigaste, vet inte varför dock.

Ponterspool heter stället vi var på, stavningen är jag inte säker på, 5-6 stora fält fulla med hinder i alla storlekar och svårighetsgrader.

  


Ett sådant här hinder fanns men ingen av oss hoppade det, flickan var lite sugen men hon fick inte.

  


Jag hoppade ett som detta fast med bara en "båge" och något mindre...


Charles var som sagt en riktig stjärna och om jag får säga det själv så var jag med riktigt duktig. Hoppade en hyfsat stor bank, språnget blev stoooort för Charles tog hela utan att sätta ner fötterna uppe på.

Ett riktigt stopp och två "missade" hinder blev det men det var mitt fel för jag var osäker.

Hoppas verkligen att vi kan åka dit igen innan jag åker hem, får kanske släpa ihop lite stockar hemma i hagen och stjäla en häst någonstans...


Av Annie - 25 februari 2011 14:22

Ja jesus i havet vilken vecka det har varit.

Förra helgen kom mammans bror med familj hit och ockuperade huset. Dom har också tre barn så det var helt smockfullt överallt och jag fick sitta på mitt rum hela tiden för att inte vara ivägen.

Det var riktigt jobbigt att känna sig ivägen och ovälkommen en hel helg.


I måndags så var dom och jagade så jag passade den lilla flickan och när dom kom hem så fortsatte jag att jobba, blev 14 timmar den dagen.

Jobbade vanliga timmar på tisdagen, alltså 8.

Onsdagen var unken, var ensam med båda flickorna hela dagen och satt barnvakt på kvällen, 16 timmar blev det.

Igår fick jag som tur var åka till Exeter och ta det lugnt, hade avlidit om jag inte fått lite lugn och ro, tittade på Paul på bio. Den var jätte bra! rekomenderas starkt.

Det var riktigt varmt och soligt igår, riktigt vårväder, folk gick runt i T-shirt vilket kanske var att ta i lite väl mycket men jag fick i alla fall ta av mig jackan för att inte börja svettas.

    

Nu när våren kommit kan jag använda mina koftor som jag köpt på Primark utan att frysa ihjäl.


Äntligen har dagen jag väntat länge på kommit, familjen har åkt iväg till mormor och morfarn och är borta hela helgen. JAG ÄR ENSAM HEMMA!!!! Kan inte ens beskriva känslan av att äntligen kunna slappna av och andas, så underbart skönt!

Ikväll kommer Emma och Karro så jag får väl städa upp lite på mitt rum men för tillfället tänker jag inte lyfta ett finger utan bara göra precis vad jag vill.


Presentation


Student på Linköpings universitet, pluggar till lärare. Nybliven sambo och storstadsbo

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards